Tuusulan kunta

4 reviews
+358 9 87181
😃Happy? ✏️Manage

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt... (More)

A message by Tuusulan kunta
Hyvä esimerkki naisvaltaisen alan negatiivisesta puolesta. Kuppikuntien muodostama työyhteisö, jossa kytätään toisia, arvostellaan ja kritisoidaan tekemisiä, löytyy myös rasismia, huonosti ja epäreilusti johdettu, epärehellisiä keinoja käytetään, suoranaista v*ttuilua, kiusaamista, liittoudutaan tiettyjä työntekijöitä vastaan, ja nyt viimeisenä operaationa on ainakin kahden työntekijän ulossavustus meneillään, jossa teennäisesti hakemalla haetaan mitä tahansa syitä (esim. hoidettujen asukkaiden lukumäärien vertailuja), joita voidaan käyttää näitä työntekijöitä vastaan. En tiedä miten tämä naurettava toiminta heijastuu asukkaisiin, mutta ei sillä hyvää vaikutusta ainakaan ole. Itse kiertäisin Tuuskodon kaukaa. Olen myös sitä mieltä, että osastonhoitaja, ainakin yksi heistä, on irtisanottava ja kenkää myös muutamalle työntekijälle, jotka tahallaan aiheuttavat ongelmia työyhteisölle.
Perus nähtävyys lukion viimesellä luokalla kitkuttaville, abeille, ainakin itse olen käynyt katsastamassa Kiven kuolintönön abi-vuonna. Paikalle on helppo saapua, mökki sijaitsee Tuusulan Rantatien varrella. Kaikille Suomi-faneille ja suomalaisen kirjallisuuden suurkuluttajille Kiven kuolinmökin näkeminen on iso juttu. Aleksis Kiven elämän kaari on jotenkin niin peri suomalainen, huipulta tullaan aina ryminällä alas, (Matti Nykänen ain't got nothing on Aleksis Kivi, Kivi sentään joutui mielisairaalaan) jo pelkkä mökin näkeminen tuo pienen ironiasta johtuvan hymyn huulelle, unohtamattakaan nostalgian puristusta sydämmessä (, Kiven kuolinmökki ei voi jättää kylmäksi ketään, tai no jätti Kiven). Itse mökki on hyvin pieni, ja oikeasti oli Aleksis Kiven veljen koti, eikä vain joku tönö jonne Kivi päätyi viimeiset elämänsä hetket viettämään. Tosiaan paikka on erittäin nostalginen, yhtään liiottelematta voin väittää että, jokaiselle suomalaiselle, kukaan, ei kukaan suomalainen ole välttynyt törmäämästä Kiven tarinoihin, ja kyllä Koiramäen veljeksetkin lasketaan, vaikka ne ovatkin koiria ja lastenkirjojen hahmoja, Aleksis Kiven, suomen kirjallisuuden godfatherin luomuksia silti. Kiven kuolinmökin näkeminen ainakin mielestäni kuuluu jokaisen suomalaisen "pakko vierailla-listaan", vaikka ei ikinä olisikaan lukenut Seitsemää Veljestä tai edes nähnyt huonoa kesäteatteri versiota Nummisuutareista niin silti ihminen joka vaikuttaa vielä tähänkin päivään asti teoksillaan, on kunnioittamisen arvoinen. Joten kaikki, ihan oikeasti kaikki, käykää katsomassa missä suomenkielisen kirjallisuuden isä vietti viimeiset kymmenen kuukautta elämästään.
Dementoituneet asukkaat eivät saa riittävästi ruokaa .Ruoka-aikaan pitäisi olla enemmän syöttäjiä.