TAYS Ensiapu Acuta hammaslääkäripäivystys

6 reviews
+358 3 56570111
😃Happy? ✏️Manage
Jonotusaika oli pitkä, kuten nyt heinäkuisena lauantaina odottaa saattaa (yli 4h) mutta hammasvaiva hoidettiin hyvin ja ystävällisesti.
Ennakkoasenne oli kuulemani perusteella varauksellinen. Kokemus oli aivan jotakin muuta,etuajassa esihaastatteluun. Hoitoon ajallaan. Kokeneempi naispuolinen hammaslääkäri hoiti vaikeahkon poiston loistavasi. Sain vielä hyvät ohjeet jälkihoidosta ja reseptin kipulääkkeestä. Oli ilo poiketa vaikka oli pakko.
Erinomaista hoitoa, nopeata ja ystävällistä! Olin tosi kipeä, ihanaa saada apua kun sitä tarvitsee! Kiitos!
Acutan palvelu on perseestä!
Hyvin epäystävällinen palvelu! Ajanvarauksessa kohdellaan hoitoa hakevaa kuin rikollista kuulusteluissa. Epäillään koko ajan soittajan sanomisia, turvotuksia ja särkyjä. Eipä jäänyt mitään hyvää sanottavaa. Olisin kuulemma päässyt "esihaastatteluun", jossa sitten vielä lisäkuulustellaan ja päätetään - otetaanko hoitoon vai lähetetäänkö kotiin? Ei enää kiinnostanut lisäkuulustelut. Silloin kun on kunnon hammassärkyä niin siitä on leikki kaukana, eikä jaksa kaikenmaailman pelleilyä! Olen kyllä kuullut kaikenlaisia kauhujuttuja mutta tämän koin ihan itse. Menen sitten yksityiselle. Olisin antanut miinuspisteitä, jos olisi ollut mahdollista. Terveisiä vaan sille narisevalla vanhapiika "Pirkolle"!
Pakko kehaista paljon parjattua Acutaa. Hammaslääkätripäivystykseen sai nopeasti ajan, palvelu ja hoito oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Hoitava hammaslääkäri sai pienehkön hammaslääkärikammon kaikkoamaan ja varmasti jatkossa voi purukalustoaan mennä hoitamaan ilman mitään pelkoja :).