4 reviews
+358 3 2660118
😃Happy? ✏️Manage
En suosittele. Palvelu oli ystävällistä ja homma toimi siihen saakka, kunnes tiedustelin asiallisesti tuleeko liike yhtään vastaan jakohihnan vaihdossa. Hihna olisi pitäny vaihtaa ajallisesti jo 2 vuotta sitten, mutta kilometrit eivät olleet vielä täynnä. Osaltaan myös oma moka kun en tältä osin tätä tajunnut ajoissa. Ilmeisesti ei myyjäkään kun vakuutteli, että hihna vaihdettu ja asia on kunnossa? Ja orjallisesti itsekin katsoin vain kilometrilukeman. Tietääkseni välittömästä hihnanvaihdosta olisi pitänyt mainita myös hänen osalta, koska käytännössä tämä olisi voinut katketa jo koeajolla! Soitin ja kysyin asiasta. Hyvä, että myyjä malttoi kuulla asian loppuun ennen kuin totesi, että juu ei tulla vastaan kun oli liian halpa ja vanha auto! Sen 1600e kuitenkin autosta maksoin ja kyseessä vm -00, ei toki ole paljon, mutta ilmeisesti asiakaspalvelu, neuvotteluvara ja jousto loppuu tietyssä euromäärässä, mkähän tuo summa mahtaa olla?
Erittäin suositeltava autoliike! Autoihin saa tutustua rauhassa, ilman painostusta nopeaan kaupantekoon ja kysymyksiin myyjä vastaa nopeasti sekä rehellisesti. Kyllä tämä sanansa pitävä liike on ja tuollaiset huijaripuheet silkkaa paskaa. Kiitos taannoisista pösökaupoista.
Kyttälän auto myi tamikuussa 5 vuotta vanhan ja vähän ajetu auton jossa ei mitään vikaa. Sen jälkeen on autosta korjattu takaluukku (rikki), ilmastointi (rikki) ja avaimeton järjestelmä (rikki). KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ HUIJAREITA ! Kehotan kaikkia kiertämään kaukaa tämä liike.
Kerrassaan loistava palvelu! Vaihtoautot eri hintaluokissa siistejä sisältä ja päältä! Saatiin nopeat kaupat sujuvasti ja hyvin on auto pelannut!