Kahvila Karhulan Serviisi

10 reviews
+358 5 2261201
😃Happy? ✏️Manage
2013-08-14
Kahvilasta saa ihan normaalia kahvia ja pullaa. Yleinen siisteys ja asiakaspalvelu on paikassa mielestäni tyydyttävä, mutta tänne kirjoitetut kommentit hieman ihmetyttävät minua. Narsistit saa täältä potkut? Voi kun tämä olisi mahdollista kaikissa maamme ravintoloissa ;-)
2013-08-4
Ihan kiva paikka muuten mutta todellakin sottainen kuten joku jo mainitsikin. Kannattaisi ehkä palkata siivooja joka vaihtaisi myös pöytäliinat pöydiltä joskus. Pullat olivat hyviä ja kahvi maistui, mutta ei tädit kassalla hymyilleet eikä kiinalaisiakaan näkynyt ;-)
2013-08-2
Kaikki cafen tädit ovat oikein mukavia ja hymyileväisiä! Jatkakaa samaan malliin vaan!
2013-08-2
Viimeisemmät arvostelut taitaa olla kirjoittanut potkut saanut työntekijä :D ei tainnut pää kestää potkuja jotka tulivat ihan aiheesta, epäpätevä narsista joka harrastaa juuri tälläistä.. Ainakin kommenteista ilmenee heti, että tietää firmasta enemmän kuin normaali asiakas. Todella lapsellista!
2013-08-2
Sottainen paikka. Pöytäliinat, kahvikupit ja lattiat ja matot karseassa kunnossa. Terassilla pöydillä lokin kakkaa ja maassa roskia ja kuivia lehtiä ym. saastaa. Ei oikein luon ruokahalua tämän paikan yleisilme. Kiinalainen täti myi minulle lohipiirakkaa jota lämmitettiin mikrossa ja pöydässä huomasin että se oli jäässä sisältä...pakastekamaa. Onneksi sain sen sulatettua mikrossa uudestaan eikä siitä pyydetty lisämaksua. Pullat näytti vitriinissä hyviltä ja isoilta ja kahvi oli hyvää mutta niitä kuppeja kannattaisi ehkä pestä paremmin. Vessa oli siisti. Kiinalainen omistaja tuntuu pihistelevän liian monessa asiassa, Onneksi Karhulassa on vaihtoehtojakin olemassa.
2013-04-18
Ostin torstaina 18.4.2013 vitriinistä kääretorttupalan, joka oli kuiva kuin Saharan autiomaa. Ei varmasti leivottu samana päivänä. Surkeaa!
2012-02-22
Erittäin hyvä paikka ja ystävällinen palvelu :) edellinen arvostelu näyttää olevan jonkun maailmaa vihaavan käsialaa... Norovirus piirakasta on äärimmäisen epätodennäköistä, ja vielä tuotteesta jota serviisi ei edes minun mielestäni myy :D
2012-01-4
Kävin jokinaika sitten paikassa ja sain kinkkuparsa piirakasta ruokamyrkytyksen. lääkäri sanoi että oli norovirusta. VAROKAA PAIKKAA.