Zio Aleksanterinkatu

3 reviews
+358 9 670470
·
avoinna nyt (closes 8:00 PM)
Monday10:00 AM - 8:00 PM
Tuesday10:00 AM - 8:00 PM
Wednesday10:00 AM - 8:00 PM
Thursday10:00 AM - 8:00 PM
Friday10:00 AM - 8:00 PM
Saturday10:00 AM - 6:00 PM
|
€€€€
😃Happy? ✏️Manage
2019-05-29
Kun matkustimme vaimoni kanssa ja olin tässä Zio-myymälässä. Me rakastimme sitä, vaimoni osti itselleen ihania kenkiä))) Hän nauttii siitä
Aleksanterin- ja Mikonkadun kulmilla pyöriessä harvemmin pääsee etenemään poikkeamatta täällä. Zio on designer- ja lifestyle-kenkien ja -laukkujen erikoisliike. Liikkeessä on valikoimaa niin arkeen kuin juhlaan. Valtaosa valikoimasta on naisille, mutta myös miehille ja lapsille löytyy täältä malleja. Liikkeen merkkejä ovat mm. Muxart, Camper, Wonders, Sara Navarro, Pura Lopez, Zinda, Hunters, Converse… Painopiste on laadukkaissa nahkakengissä ja hyvissä lesteissä. Wondersin kengät ovat muun muassa äärimmäisen mukavia jalkaan. Jos arvostat kengissä mukavuutta tyylistä tinkimättä, on tämä sinun paikkasi! Hinnat ovat yleensä nilkkureissa n. 130-160 euroa. Alennusmyynneissä tekee usein hyviä löytöjä, mutta kokoja on silloin paljon rajatummin tarjolla. Tämän kenkäkaupan ovat muutkin löytäneet ja yleensä, jos jotain mieleistä löytää, kannattaa se ostaa saman tien pois, koska suosituista malleista myydään usein koot pian loppuun. Harmillista on myös se, että hyväksi todettuja malleja ei tule uustuotantoon, vaan ne korvataan uudella suunnittelulla. Olen kerran jos toisenkin jäänyt harmittelemaan, miksen ole ostanut jotain kenkäpari kahtena. Luottokengilläni, Camperin mustilla nahkanilkkureilla kävelin muistaakseni kolme ja puoli vuotta joka päivä ennen kuin ne kuluivat pohjista puhki! Ommellut saumat sen sijaan eivät vielä tuossa vaiheessa protestoineet millään tavalla. Ziolta löytyy liikkeet myös Fredrikinkadulta ja Kämp Galleriasta.
ZIO, designkenkien ja -laukkujen erikoisliike, on yksi suosikkikaupoistani Helsingissä. Keskeinen sijainti houkuttelee usein piipahtamaan täällä. Ziolla on kolme liikettä Helsingissä, mutta tämä Aleksin kauppa on se, missä useimmiten tulee käytyä. Zion tyyli on minun makuuni. Ziosta löytyy mm. Camperin, Hunterin, Lumin, Pura Lopezin ja Ashin tuotteita. Liikkeen valikoima on monipuolinen ja persoonallinen. Palvelu Ziossa on oikein hyvää. Vaikka porukkaa ja kiirettä välillä on ihan hurjasti, Zion henkilökunta palvelee ystävällisesti ja asiantuntevasti. Liiketila on myös miellyttävä. Alennusmyynneistä olen tehnyt edullisia löytöjä ja täältä on tosiaan tullut ostettua muutamat parit kenkiä ;). Zion nettisivuilta löytyy myös verkkokauppa, josta voi tilata kenkiä ja laukkuja.