Tony's deli

Bulevardi 7, 00120 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Bulevardi 7
00120 Helsinki
Suomi

1 arviota kohteelle Tony's deli

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 05. Syys 2011

  Tony’s Delissä tulee aina silloin tällöin piipahdettua – tänäkin kesänä muutaman kerran. Tony’s Deli on italialainen ravintola Bulevardilla.

  Useimmiten olemme Tony’s Delissä nauttineet Antipastopöydän antimia. Buffet-pöytä on runsas ja monipuolinen ja hinta on edullinen, vain 13,90 €. Pöydästä löytyy muun muassa tosi hyvää focacciaa, oliiveja, kanaa, lihaa jne. Ja tosiaan, ruokaa saa syödä niin paljon kuin jaksaa ;).

  Baarin puoli, jossa Buffet-pöydän antimia olemme nauttineet, on oikein viihtyisä ja leppoisa. Taustalla soi kiva musa ja sohvilla on mukava istuskella. Loungen sisustus on lämminhenkinen ja kutsuva. Muutaman kerran olemme täällä käyneet myös varsinaisen ravintolan puolella syömässä a la carte -listalta ja jokusen kerran vaan nauttimassa skumppaa.

  Tony’s Delin lounaasta olemme kuulleet paljon kehuja; on kuulemma yksi parhaimpia lounaita runsaine salaattipöytineen. Lounasta tarjoillaan arkisin klo 11-15, vaikutti varsin mielenkiintoiselle ja houkuttelevalle. Tämä täytyy joskus päästä testaamaan.