Ravintola Piritta

Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Eläintarhantie 12
00530 Helsinki
Suomi
+358 9711524

1 arviota kohteelle Ravintola Piritta

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 03. Syys 2011

  Cafe Piritta sijaitsee Tokoinrannassa Hakaniemessä. Piritta on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja on samalla saanut uuden ilmeen ja paljon lisää tilaa. 150 paikkainen terassi on oiva paikka kesäisin. Sisällekin mahtuu melkein saman verran porukkaa.

  Kahvilan uusi ilme on hyvin moderni. Sisustus on mielestäni oikein onnistunut. Piritta on viihtyisä ja siisti paikka. Keskiviikosta lauantaihin Piritta on auki klo 24 asti, sunnuntaista tiistaihin klo 22:n. Aamuisin ravintolasta saa aamiaista klo 10.30 asti ja ruokaa aletaan tarjoilemaan klo 11.

  Täällä olen muutaman kerran nauttinut lounaan. Ruoka on ollut melko keskinkertaista. Joku annos on ollut oikein hyvä, toinen ei niinkään. Ruokalista on aika suppea. Ceasar salaattia erilaisin variaatioin ja melko perinteisiä ruokalajeja, kuten pyttipannua, lohta ja lehtipihviä. Hintataso on kohtuullinen.

  Täällä järjestetään myös erialisia klubi-iltoja. Livetorstaisin kuullan kevyen musiikin konsertteja. Muutenkin ohjelmisto on selkeästi suunnattu hiukan vanhemmille kuuntelijoille. Muutakin iltaohjelmaa on vaihtelevasti tarjolla, kuten impro-iltoja.