Ravintola DTM

Iso Roobertinkatu 28, 00120 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Kategoria:
homobaarien
Iso Roobertinkatu 28
00120 Helsinki
Suomi
+358 108416996

2 arviota kohteelle Ravintola DTM

 • norsunen
  • 94
  • 7
  • 08. Syys 2011

  Pohjoismaiden suurin baari seksuaalivähemmistöille ja nykyisellään kyllä vahvasti myös sille enemmistölle - hetskut ovat enemminkin normi kuin poikkeama DTM:ssä. Mutta jaottelut sikseen, sillä täällä vallitsee railakas meininki joka avoin kaikille!

  Mamaan tulee tultua usein myöhemmästä illasta, sillä paikka on viikonloppuisin auki neljään. Sisäänpääsy ehkä turhan hintava, mutta Setan kortilla saa alennusta.

  Tanssijalka vipattaa suurimmalla osalla vapaasti ja tanssilattioilla on vallaton meininki. Täällä ei ole aivan pakko vetää päätään ylenmääräisen täyteen, jotta olisi hauskaa. Ei sillä, lupa myönnetty siihenkin.

  Käymisen arvoiseksi tekevät varsinkin naistenklubi Hehku lauantaisin, lisäksi drag- ja muut showt.

  Kahvilassa tai terassilla mukava istua iltapäivästä (mukamas) autottomalla Iso-Roballa. Ilmainen wlan-yhteys!

 • Minna W.
  • 53
  • 11
  • 22. Heinä 2011

  Kahvila/Yökerho, ainiin "gay" semmoinen, kyllä, iloa riittää kaikille.

  Ilmeisesti 1992-vuonna perustettu ravintola. Tosiaan toimii päivisin kahvilana ja iltaisin yökerhona, kahvilasta saa kahvin lisäksi kaikkea hyvää itseleivottujen leipien ja leivonnaisten muodossa.

  Yökerho puoli on silti paikka mitä voi lämpimästi suositella, ihan kenelle vaan. Tuskin hirveän moni Päivi Räsäsen kanssa samoilla linjoilla kahlaava persoona DTM:mään eksyisikään, mutta silti hekin ovat varmasti enemmän kuin tervetulleita.
  Klubi kaikessaan on pieni osoitus siitä että Suomesta löytyy ihmisiä jotka hyväksyvät kaikki juuri sellaisena kuin ovat.

  Parhaana asiana silti pidän sitä kuinka homobaareissa voi aina tanssia itsensä ihan tärviölle, musiikki ei aina ole parasta, mutta ikinä ei tarvitse miettiä että miten tanssii eikä ikinä tarvitse sietää muitten naisten ilmeitä kun ei käyttäydy niinkuin he, hillitysti liian pienissä vaatteissaan. DTM siis Suomen vanhimpana gay-yökerhona on erinomainen paikka niille ihmisille jotka haluavat pitää hauskaa ja tanssia valomerkkiin saakka.