Ravintola Coma

Museokatu 18, 00100 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Kategoria:
Välimeren Ravintolat
Museokatu 18
00100 Helsinki
Suomi
+358 95884086

1 arviota kohteelle Ravintola Coma

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 20. Elo 2011

  Coma on välimerellinen, pieni ravintola Etu-Töölössä. Täällä olemme vuosien aikana vierailleet useampaan kertaan. Paikka on suosittu, joten pöytä kannattaa varata etukäteen. Ravintolan tunnelma on rempseä ja välillä jopa hulvaton. Tunnelmasta pitää huolen paikan omistaja ja hauska henkilökunta. Ruoka valmistetaan avokeittiössä ja touhua keittiön puolella on hauska seurata.

  Coman ruokalista on laaja. Listalta löytyy laaja valikoima erilaisia alkuruokia sekä pastaa, risottoa, lihaa ja kalaa. Totta kai myös jälkkäreitä! Viinilistalla on edustettuna monen maan viinejä. Myös kuohareista löytyy valinnanvaraa.

  Coman ruoka on maukasta, selkeää ja yksinkertaista. Useimmiten ruoka on erittäin hyvää, joskus tosin saattaa olla jotain notkahduksia. Annokset ovat reiluja. Coma ei siis ole fine dining -paikka, vaan tarjolla on konstailematonta, hyvää ruokaa. Hintatasoltaan Coma ei ole halvimmasta päästä, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

  Coma on hyvän mielen ravintola. Ravintolan iloinen ja rento fiilis tarttuu helposti myös asiakkaisiin. Palvelu Comassa toimii. Ravintola on ihanalla tavalla kotoinen ja leppoisa mesta. Comassa järjestetään myös kokki- ja viinikouluja.