7 reviews
+358 9 6943117
·
avoinna nyt (closes 10:00 PM)
Monday11:00 AM - 10:00 PM
Tuesday11:00 AM - 10:00 PM
Wednesday11:00 AM - 10:00 PM
Thursday11:00 AM - 10:00 PM
Friday11:00 AM - 10:00 PM
Saturday12:00 PM - 10:00 PM
Sunday12:00 PM - 10:00 PM
|
€€
😃Happy? ✏️Manage
Tämä pieni ravintola Annankadulla on aika hupaisa paikka. Sisustukseen ei ole juurikaan satsattu. Pöydillä on kätevät vahakankaat ja pöytiä on sijoitettu ravintolaan niin paljon kuin nyt yleensä vain on mahtunut. Henkilökunta on ystävällistä. Heiltä saa apua ja neuvoja ruokalajien valintaa, joskin kiireisimpänä aikana voi tulla hiukan hoputuksen tuntu.... Ruoka-annokset ovat valtavia. En ole tainnut koskaan jaksaa syödä koko annosta loppuun. Ruoka on maittavaa ja täällä saa myös oikeasti tulista ruokaa, joten kannattaa olla tarkkana tulisuusmerkintöjen kanssa, jos ei ole tulisen ruuan ystävä. Bamboo Center tarjoilee siis kiinalaista ruokaa, jota en itse asiassa ole koskaan maistanut. Houkuttelevampia ovat aina olleet malesialaiset annokset. Ruokalista on laaja ja valinnanvaraa siis löytyy! Hintalaatusuhde on täällä enemmän kuin kohdallaan. Paikka sopii hyvin lounaspaikaksi tai kun nälkä ostosten lomassa yllättää. Ruoka tulee yleensä todella nopeasti ja ennemminkin luonnehtisin ravintolaa pikaruokapaikaksi kuin tulisin tänne iltaa istumaan. Asiakaskunta on aika nuorta, mutta kyllä täällä kaikenlaiset ihmiset piipahtavat syömään.
Montako! Kajahtaa tarjoilijan huulilta kun astut sisään tähän pieneen aasialaisravintolaan. Tällä tarjoilija tarkoittaa seurueen kokoa ja ohjaa teidät pöytään. Voipi olla niinkin että paikat on kortilla mutta kyllä ne jostain kaivetaan. Tavalla tai toisella. Ei muuta kun listaa selaamaan ja valitsemaan mieleistä pöperöä. Kaikki on hyvää ja se tulinen on sitten oikeasti tulinen! Jos arveluttaa mitä on tilaamassa niin henkilökunta kyllä mielellään auttaa sen kanssa. Annokset ovat isot ja tulevat nopeasti. Itse pidän tätä paikkaa enemmän pikaruokalana kuin ravintolana sillä paikan koon ja ahtauden takia se ei ole mitenkään rauhallinen taikka hiljainen. Ainakaan lauantaisin kun kaikki haluaa saada näitä mainioita annoksia kaupunkikierroksensa lomassa. Kaiken kaikkiaan loistava pieni paikka kaikille itämaisen ruuan ystäville jossa sapuska on hyvää, vesi ilmaista, palvelu ja tarjoilu hoituu kädenkäänteessä ja mikä tärkeintä sieltä lähtiessä on vatsa täynnä ja mieli hyvä.
Mahtava paikka, mahtava ruoka, mahtava henkilökunta! Tänne on aina helppo tulla hyvän sijainin takia ja tietää takuuvarmasti saavansa hyvää safkaa. Ovesta kun saapuu sisään, kuulee jo omistajan kailottamassa ihmisiä tervetulleeksi. Ei muuta kuin peremmälle! Paikka on aika pieni ja usein täynnä (etenkin lauantaisin), eli ei kannata vaivautua, jos ei halua istua tungoksessa. Henkilökunta ohjeistaa kyllä mielellään aterioiden kanssa, mutta heillä on kova kiire, eivätkä he ehdi jäädä käymään läpi koko listaa, eli kannattaa tilata sutjakkaan, ettei tarvitse kauaa odotella. Annoskoko on täällä kiitettävä! Ainakaan itselle ei koskaan ole jäänyt nälkä. En ole maistanut tulisimpia annoksia, mutta ainakin 'medium' oli ok, ei liian tulinen.
Tässä ravintolassa asiakaspalvelu ja ruoka erinomaista. Tila ei ole kummonen, mutta sieltä lähtee aina tyytyväisenä ja vatsa kylläisenä.