Musamaailma - Retail/Myymälä

Malmgatan, 00100 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Malmgatan
00100 Helsinki
Suomi
+358 956271240

1 arviota kohteelle Musamaailma - Retail/Myymälä

 • Miika Mustanaamio
  • 40
  • 14
  • 17. Elo 2011

  Musa Maailma kampissa on niille jotka instrumenttien kanssa säheltää. Tarjolla on kaikkea tarvittavaa, on kyse sitten uusista kielistä bassoon tai pa-kaappien tarpeesta.

  Valikoima kaupassa siis kattaa varsin hyvin kaiken tarvittavan ja jos oikein olen ymmärtänyt niin naapurin rumpuputiikki on samaa liikettä vaikkakin tilat ovat erillään. Liikkeessä on siis suuri valikoima kitaroita ja bassoja niin elektrisenä kuin akustisenakin. Arvokkaimmat akustiset ovat omassa huoneessaan jossa ilmankosteus on oikea, niin pysyy soittimet arvossaan. Valikoimissa on myös käytettyjä soittimia mitä tulee asiakkailta vaihdossa ja siksipä valikoima vaihtuu aika tiuhaan.

  Palvelu on kaupassa ihan hyvää mutta niin kuin soitinkaupoissa yleensä joutuu sitä apua kysymään itse. Tämä lienee johtuu niin sanotuista liikesoittajista jotka tulevat vain liikkeisiin soittamaan ja prassailemaan taidoillaan. Hintojensa puolesta Musa Maailma ei eroa muista liikkeistä edukseen sillä soittimilla ja oheistuotteilla tuntuu olevan joka kaupassa sama hinta.

  Tsekkaamisen arvoinen kauppa.