Marimekko Tehtaanmyymälä

Kirvesmiehenkatu 7, 00880 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Kirvesmiehenkatu 7
00880 Helsinki
Suomi
+358 97587244

1 arviota kohteelle Marimekko Tehtaanmyymälä

 • Tuovi E.
  • 54
  • 5
  • 13. Joulu 2011

  Herttoniemen Tehtaanmyymälästä löytyy Marimekon kankaita, tekstiilejä ja vaatteita ja muita tuotteita alennetuilla hinnoilla. Myynnissä on esimerkiksi vaatteista mallikappaleita 40 % alennuksella.

  Parhaan hyödyn niittävät täällä ne, jotka ovat käsityötaitoisia. Vaatekankaita täältä saa esimerkiksi hintaan 10 euroa/metri. Myynnissä on myös kookkaita puuvillakangas- ja trikoosäkkejä hintaan 12 euroa/säkki. Nämä saattavat kiinnostaa, jos olet innokas ompelija ja tutustunut Marimekon julkaisemaan Surrur-kirjaan. Se sisältää hauskoja ja yksinkertaisia ompeluohjeita Marimekon tilkkuihin ja kankaisiin sovellettuna. Jo pienellä rahalla saa täältä kelpomäärän erilaisia, värikkäitä Mari-kankaita. Kankaita voi ostaa myös tilkkulaatikosta kilohintaan 19 euroa/kg.

  Tehtaanmyymälän osana on myös normaalihintaisten tuotteiden puoli. Sieltäkin löytyy jatkuvasti hyviä kanta-asiakasetuja (liittyminen kanta-asiakkaaksi ei maksa mitään) ja nyt joulukuussa myös jokaiselle päivälle oma joulukalenteri-tarjous vaihtelevin tuottein. Joulukalenteri-tarjoukset ovat voimassa kaikissa Marimekon myymälöissä.