Kulttuuritehdas Korjaamo

Töölönkatu 51 A-B, 00250 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Töölönkatu 51 A-B
00250 Helsinki
Suomi
+358 207417000

1 arviota kohteelle Kulttuuritehdas Korjaamo

 • Minna W.
  • 53
  • 11
  • 14. Maalis 2012

  Yksi suurimmista kulttuurikohteista minkä Suomesta voit löytää, ehkä suurin. Korjaamo paikkana imaisee sisäänsä semmoisen köntin kaikkea, että on ihme että se pysyy kasassa. On teatteria ja musiikkia ja stand-uppia, markkinoita, festareita, you name it! kaikkea maan ja taivaan väliltä mitä kulttuurin eteen voi tehdä.
  (NB! 31. Maaliskuuta 2012 The Zombies!)

  Jo pelkkä kulttuuri aspekti on hyvin puoleensa vetävä, mutta sen lisäksi Korjaamo on vanha ratiovaunukorjaamo ja museo, josta nimi Korjaamokin on peräisin, niin, ja niitä raitiovaunuja on siellä ihan sisällä asti.

  Myös Korjaamosta löydät lounaskahvilan, baarin, kaupan ja Vintin. Kahvila on erittäin viihtyisä ja sinne kannattaa piipahtaa jos eksyy lähellekkään Korjaamoa, ihan vain sen takia että näkee miten hieno paikka oikeasti on kyseessä. Kauppa on täynnä ihania kirjoja ja musiikkia, elokuvia ja designia, Korjaamon kaupan hyllyjä on aina ilo koluta. Baari on erittäin viihtyisä paikka, varsinkin jos haluat töiden jälkeen käydä jossain oluella.
  Tammikuussa remontin läpi käynyt Vintti-tila on myös pieni plussa Helsingin yöelämälle. Paikka on pyhitetty live musiikille ja klubi-iltamille.

  Kesäisin kannattaa suunnata Korjaamon sisäpihalle, erittäin hyvä terassi vaihtoehto.

  Tämän ympäripyöreän arvostelun päätteeksi suosittelisin kumminkin tutustumaan Korjaamon nettisivuihin, koska sieltä löytyy kaikki tärkein tieto, esimerkiksi se että mitä kannattaa mennä katsomaan Korjaamoon, ja niin kaikki muu tieto minkä itse olen unohtanut, sen verran suuri asia koko paikka on että ei sitä tähän osaa selittää.