IVANAhelsinki Ky

Uudenmaankatu 15, 00120 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Uudenmaankatu 15
00120 Helsinki
Suomi
+358 96224422avoinna nyt

2 arviota kohteelle IVANAhelsinki Ky

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 28. Elo 2011

  Ivana Helsinki on yksi suosikkiliikkeistäni Helsingissä ja on siis Paola Suhosen Ivana Helsinki-vaatemerkin liike. Kauppa sijaitsee hyvällä paikalla Uudenmaankadulla ja usein tänne tulee poikettua ihan vaan ohikulkiessa. Liike on melko pieni ja sijaitsee kahdessa kerroksessa.

  Ivana Helsingin vaatteet ovat suomalaista käsityötä. Itse tykkään vaatteiden, laukkujen, pussukoiden jne. persoonallisesta tyylistä. Mielenkiintoiset ja kauniit kuviot yhdistettynä vankkaan suomalaiseen laatuun vakuuttaa.

  Ivana Helsinki -liikkeessä on aina ystävällinen, avulias ja iloinen palvelu. Täällä käy mielellään vaikkei niin suuria ostoaikeita olisikaan. Alennusmyyntien aikaan ainakin pitää käydä pyörähtämässä ja tsekkaamassa liikkeen tarjonta.

  Ivana Helsinki -liike on auki arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-16. Sunnuntaisin liike on suljettu.

 • Minna W.
  • 53
  • 11
  • 22. Heinä 2011

  Design-kauppa henkeen ja vereen, jopa seinienväri vaihtuu teeman mukaan.

  Tämä kauppa edustaa suomalaisen muodinluonnin aatelia, IVANAhelsinki on ensimmäinen suomalainen vaatemerkki joka pääsi Pariisin muotiviikoille. Myös hauskana faktana huomioitakoon se että Ivana Trump haastoi IVANAhelsingin oikeuteen hänen nimensä käytöstä.

  Liike myy siis suomalaista muotia, kaikki vaateet tehdään Suomessa joka takaa sen että laatu on varmasti paras mahdollinen. Hinta IVANAhelsinki vaatteille onkin odotettavasti hyvin suuri, mutta hinta-laatusuhde on erinomainen. Aina tietää ostaneensa jotain mikä kestää pitkää kun on pienen omaisuuden tuhlannut IVANAhelsinki mekkoon.

  Suosittelen hyvin lämpimästi vierailemaan IVANAhelsinki liikkeessä, vaikka ei vaatteet kiinnostaisi niin desing mielessä vierailu ei ole turha, vaatteet ovat jo itsessään taideteoksia, jotka on hyvä nähdä, vaikka ei olisikaan varaa niihin pukeutua.