Kumpulan maauimala

Allastie 5, 00560 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Allastie 5
00560 Helsinki
Suomi

2 arviota kohteelle Kumpulan maauimala

 • Maria L.
  • 4
  • 3
  • 27. Heinä 2011

  HINNAT(2011):
  aikuiset kertamaksu 3,60€
  10kerran- tai 1kuukauden-kortti 32€
  kausikortti 95€
  muut (lapset, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusta suorittavat, liikuntarajoitteiset) kertamaksu 1,80€
  10kerran- tai 1kuukauden-kortti 16€
  kausikortti 47,50€
  alle 7-vuotiaat ja sotaveteraanit pääsevät ilmaiseksi sisään

  Huom! Pukeutumistilojen lukolliset kaapit toimivat 50centin kolikkopantilla.
  Sympaattinen ja lapsiystävällinen uimala rakennettiin vuoden 1952 olympialaisten harjoitusaltaaksi ja on näin koko Suomen kolmanneksi vanhin maauimala. Kumpulan idyllisen puutalomiljöön ympäröimästä uimalasta löytyy erilliset altaat aikuisille ja lapsille, lisäksi alueella on esimerkiksi kahvila ja runsaasti tilaa auringonottoon.. pesutiloista löytyy tietysti saunat, joissa helposti tempautuu kiinnostaviin keskusteluihin erilaisten ihmisten kanssa.

  Paikka ei ole suurensuuri, joten aurinkoisina päivinä kävijöitä kertyy jonoksi asti ja paikka tuntuu hieman ahtaalta. Erityisesti lapsiperheiden suosiman paikan vilske on joskus aikamoinen, joten jos tahtoo uida matkaa rauhassa kannattaa uintireissu ajoittaa mahdollisimman varhaiseen aamun, jolloin ilmapiiri onkin mitä miellyttävin.

  Varsinkin erityisryhmiin kuuluville hinta-laatusuhde on erinomainen; tavarat saa kätevästi sekä turvallisesti lukkojen taa, pesutilat toimii ja vesi on aina mukavan lämmintä. Suosittelen paikkaa niin aurinkoisien päivien viettoon pitemmän kaavan kautta kuin mukavaan sadepäivän polskutteluunkin. Ikäväkyllä yöuintireissut epäonnistuvat lähes poikkeuksetta valppaan vartijan alituisen läsnäolon takia.

 • Kalle T.
  • 47
  • 28. Touko 2010

  Mahtava paikka! Helteellä tosin liian täynnä.