6 reviews
+358 45 3230504
|
€€
😃Happy? ✏️Manage
hyvä baari rentoon meininkiin!!
Erittäin edullinen ja laadukas viini, yhdistettynä tapaksiin ja itseleivottuihin leipiin. Lyömätön hinta-laatusuhde ja loistava palvelu
Todella piristävä baari, ketjuohjatussa kaupungissa!
Pirteydellään ja omanlaisellaan meiningillä erottuva nuori, pikkuinen kuppila Iso-Roballa! Kesällä paikka kutsuu sisään jo värikkäällä hauskasti laitetulla terassillaan, ja sama fiilis jatkuu sisälläkin. Montaa tyhjää paikkaa seinillä ei ole, turhan jäykät pohdinnat on ainakin näennäisesti skipattu ja sisustus ripoteltu sinne tänne rennoin ottein. Pöydissä tuoreita ruusuja! Juomavalikoima erittäin runsas, ja alkoholittomia vaihtoehtoja tarjolla ihailtavan paljon. Niitä voi tutkailla ja pohtia vaikka koko päivän putkeensa kassan edessä riippuvista keinuista käsin. Lounaskeitot maukkaita, kuin myös täytetyt leivät. Kaikenlaista muutakin tarjolla kuten nachoja, iltaisin pöytiin kannetaan usein popcorneja, hih! Palvelu luokattoman iloista ja luontevaa! Llamas piristää arki-illan kepeäksi viini-, kalja- tai teetunnelmissa, ja paikka vetää pitkin päivää puoleensa monenlaista kaupunkilaista, niin kuin nyt Iso-Roballe on luontevaa. Nuorten trendipaikka, ja onkin iltaisin suhteellisen täynnä. Päivällä rauhallisempaa. Se siinä oven viereisellä sohvalla viikot läpeensä päivystävä, pieni karvainen kaveri seuranaan on sitten muuten isoäitini. Sanokaa terveisiä mutta varokaa ettette jää viikoiksi korvistanne kiinni, juttua nimittäin riittää!
Tämä pieni ja pippurinen baari Isolla Roballa tarjoaa mahtavaa meininkiä! Meksikolaishenkinen Bar Llamas valloittaa rennolla tunnelmallaan ja kivalla henkilökunnalla. Bar Llamas on arkisin auki aamusta yöhön. Viikonloppuisin meno painottuu iltapäivästä yöhön. Terassi on auki klo 22 asti, jonka jälkeen tunnelma tiivistyy sisätiloissa. Viikolla Llamasissa tarjoillaan vaihtuvaa lounasta ja iltaisin on saatavilla pientä purtavaa. Llamasista löytyy myös kahvia ja pullaa. Baarissa on ihana valikoima erilaisia oluita ja Mojitot ovat ihan parhautta! Sangriakannu on myös testaamisen arvoinen. Sisustus on värikästä ja baaritiskin keinuissa voi testata ajokuntoaan ;). Baarin asiakaskunta on kirjavaa, porukkaa on laidasta laitaan. Baari on pieni ja tunnelma tiivis; täällä tutustuukin helposti aina uusiin ihmisiin.