Ravintola Rosso Hamina

Isoympyräkatu 15, 49400 Hamina, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Isoympyräkatu 15
49400 Hamina
Southern Finland, Suomi
Sata toimipaikkaamme palvelevat kattavasti koko Kymenlaakson alueella. Kaupan palveluja tuotamme Sale-myymälöillä, S-marketeilla, Prismoilla, Sokos-tavarataloilla sekä Emotion-eriko... read more
Viesti kohteesta: Ravintola Rosso Hamina

1 arviota kohteelle Ravintola Rosso Hamina

  • Marjovaan M.
    • 7
    • 24. Loka 2011

    Kaupungissa oli kansainväliset Endurokisat. Emme osallistuneet niihin, meillä oli oma juhlanaihe ja halusimme illallista perjaintai-iltana klo 21.22 astuimme sisään. Tiukkaan sävyyn tarjoilija ilmoitti, että voimme tilata, josteemme sen ennen 21.30 ja poistumme ravintolasta klo 22.00. Kun sitten teimme, käskyn mukaan ja istuimme paikoulillemme, tämä samainen tarjoilija huusi ovelle saapuneille ulkomaisille sisäänpyrkijöille suureen ääneen keskeltä salia klo 21.31: Täältä ei saa enää mitään! . Mahtoivat hämmästellä, eivät ehkä osanneet suomea, ulkona kuitenkin ilmoitus: avoinna 10 - 22!!!
    Taksinkuljettajalta olimme saaneet tiedon, että tämä oli ainoa ruokapaikka, josta saa ruokaa kaupungissa, lukuunottamatta pizzerioita. Me halusimme syödä 2v. hääpäiväaterian. Emme olleet kuvitelleetkaan, ettei se onnistuisi elokuun alussa. Hotkimme ruokamme, kulautimme kuohujuomamme ja ruokajuomamme ja poistuimme. Ruoka oli syötävää, melko suolaista tosin.