Ravintola Hima & Sali Kaapelitehdas

Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Tallberginkatu 1, C 10
00180 Helsinki
Southern Finland, Suomi
+358 96941701
Kahvila ja lounasravintola Kaapelitehtaalla. Kaapelitehtaalla olevasta Ravintola Hima & Salista löydät kahvilan ja lounasravintolan lisäksi mm. leipomon uunituoreet leivät, ihanat k... read more
Viesti kohteesta: Ravintola Hima & Sali Kaapelitehdas

1 arviota kohteelle Ravintola Hima & Sali Kaapelitehdas

 • Miika Mustanaamio
  • 40
  • 14
  • 31. Heinä 2011

  Merenranta ja mahtava lounas. Onko mitään parempaa? Hima & Sali on kaapelitehtaan yhteydessä toimiva ravintola, kahvila/baari joka leipoo itse leipänsä ja noudattaa portaat luomuun ohjelmaa joka edistää luomuraaka-aineiden käyttöä. Paikkaa voi myös vuokrata omiin tilaisuuksiin ja catering palvelu tuo vaikka ruuat omaan kotiin asti.

  Aamuisin tarjolla on puuroa ja niitä kuuluisia itse leivottuja sämpylöitä. Kahvi omaan mukiin irtoaa 1€ minkä tarkoitus on vähentää pahvijätettä. Arkipäivisin tarjoillaan lounas (klo 11-14.30) joka sisältää aina vähintään viisi ei vaihtoehtoa, vegen ja lihan väliltä. Viikonloppuisin lounas on keitto/salaatti. Kahvilasta saa itse leivottuja herkkuja joka lähtöön ja myös erilaisia pikkusuolaisia.

  Sisustus on yksinkertaisen kaunis ja ulkona terassilta aukeaa näkymä merelle niin mikäs onkaan mukavampaa kahveja juodessa kun nauttia aurinkoisesta kesästä merinäkymällä. Sijainnista voi olla montaa mieltä mutta miksei ottaa pyörää alle ja suhauttaa ruoholahden suuntaan ja kulheehan se 8 ratikkakin siihen ihan viereen. Ja kaapelitehdashan tarjoaa taidetta ja muuta mukavaa siihen ravintola vierailun kylkeen.