Pub Magneetti Vallila

Mäkelänkatu 20 B, 00510 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Mäkelänkatu 20 B
00510 Helsinki
Suomi
+358 975154227

1 arviota kohteelle Pub Magneetti Vallila

 • Minna W.
  • 53
  • 11
  • 11. Heinä 2011

  Ensimmäinen kerta kun astuin jalallani Magneettiin, paikka oli aivan täynnä ja kello oli viisi minuuttia vaille valomerkki, ystäväni sysäsivät minut tiskille, koska olin pienin ryhmästäni, mahdollisuuteni olivat hyvin rajoittuneet saada tilauksemme ajoissa perille. Mutta avot! tiskillä notkui vapun kunniaksi hyvin pitkä mies puku päällä, joka tervehti minua, osti koko seurueelle oluet ja hävisi paikalta. Siitä hetkestä lähtien olin aivan haltioissani paikasta.

  Magneetti on pieni pubi, ja jos se on täynnä niin siellä on hyvin täyttä, mutta se ei vaikuta tunnelmaan, ihmiset ovat mukavia, varsinkin valopilkun lähentyessä, kun kaikki ovat jo vahvassa tiedätkyllämissä. Palvelu ei aina ole parhainta, mutta baaritiskin toiselta puolelta on varmasti mahdoton muistaan kuka on seuraavana jonossa, kun kaikki asiakkaat alkavat näyttämään samalta yön päätteeksi, joten sen voi antaa anteeksi.
  Tosiaan, tilallisesti Magneetti on rajoittunut, koska paikka on hyvin suosittu, jos haluaa istumaan niin kannattaa ilmestyä paikalle ajoissa, eikä ennen valomerkkiä. Mutta vielä uudestaan itseäni toistaakseni, tunnelma on hyvä, muut asiakkaat ovat mukavia, ja jos hyvä tsägä käy ja kohdalle osuu kaksimetrinen vappu-leprechaun, joka tarjoaa kaikille seurueestasi oluet niin Magneetti kohoaa lempibaarilistallasi varmasti top-5 joukkoon.

  Suosittelen!