Mattolaituri

Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Ehrenströmintie 3
00140 Helsinki
Suomi
+358 445239568avoinna nyt

2 arviota kohteelle Mattolaituri

 • 1 arvio on piilotettu: näytä kaikki arviot
 • norsunen
  • 94
  • 7
  • 01. Elo 2011

  Kaivarin rannan uutuus!

  Ehdottomalle huippualueelle Helsinkiin tänä kesänä perustettu Mattolaiturin kaksikerroksinen terassi on ulkoasultaan melko hillitty ja perus-tyylikäs - ehkä vähän pliisu mutta istuu maisemaan. Et montaa paikkaa tästä kaupungista löydä, jossa voit istua auringossa näin pitkälle iltaan! Näkymät ovat niemen päästä hulppeat, vastassa on Uunisaari ja varsinkin terassin ylemmästä kerroksesta näkee pitkälle merelle. Kaivarin venesatamaan tai vesibensikselle poikkeavia veneitä on myös hauska tutkailla terassilta käsin.

  Sisustus on simppeli ja klassinen, vaaleita värejä yhdistettynä mustaan. Alaterassin dj tuo paikkaan trendikkyyttä, musiikki kepeää. Oman käyntini aikana soivat lattarit.

  Paljon hypetetty Mattolaituri ei aivan onnistu täyttämään odotuksia. Hintataso on korkea ja paikka ei oikein vielä ole löytänyt omaa henkeään. Palvelu on mukavaa, mutta jotenkin varovaista. Tänne ei ilmeisesti ainakaan lauantai-iltapäivästä tulla laittautumatta, mikä vähän rikkoo kesäfiilistä. Toisaalta Mattolaituri tuo kaivarin rantaan uutta menoa, ja aina sitä voi lompakon sisällön huvettua kiivetä viereisille kallioille tai vaikka niille varsinaisille mattolaitureille jatkamaan.

  Aamukahvit auringossa aion täällä vielä kokea!