Lupolo

Punavuorenkatu 3, 00120 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Punavuorenkatu 3
00120 Helsinki
Suomi
+358 505544050avoinna nyt

2 arviota kohteelle Lupolo

 • Tuovi E.
  • 54
  • 5
  • 02. Tammi 2012

  Lupolo on pieni, noin 30-paikkainen gastropubi Punavuoressa. Punasävyinen sisustus komppaa lämmintä ja ystävällistä tunnelmaa.

  Aamunälkään täällä on tarjolla runsas brunssilautanen, joka sisältää muun muassa maukasta leipää, juustoa, hyvin tehtyä munakokkelia (ei liian kuivaa), chorizo-levitettä ja hedelmiä. Kahvia on hyvää ja sitä saa paljon isossa lasimukissa. Teen ystäviä ilahduttaa, että tee tarjoillaan pannussa haudutettuna. Koska paikka on melko pieni, kannattaa tehdä pöytävaraus, jos on suunnitelmissa tulla syömään isomman porukan kanssa.

  Lupolossa tarjoillaan myös lounasta, paikan facebook-sivulta voit tarkistaa päivittäin vaihtuvan lounas-vaihtoehdon.

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 05. Syys 2011

  Lupolo on gastropub -tyyppinen ravintola Punavuoressa. Täällä olemme vierailleet muutamaan otteeseen. Ennen Lupoloa paikassa sijaitsi mainio Elviira. Lupolo on edeltäjäänsä selkeästi erilainen paikka. Tunnelma ja meininki Lupolossa on todella rentoa ja letkeää kaikin puolin. Parasta Lupolon sisustuksessa on mestan mahtava katto!

  Lupolon olutvalikoima on laaja ja muutamaa siideriäkin löytyy. Laaja olutlista onkin houkutellut maistelemaan erilaisia oluita, mitä ei yleensä tule tehtyä. Juomalistalta löytyy myös erilaisia viinejä.

  Lupolon ruokalista koostuu Kipoista&Kupeista, isommista pääruoka-annoksista ja muutama jälkiruokavaihtoehtokin löytyy listalta. Kipot&Kupit ovat pieniä maisteluruokia. Lupolon leipä on muuten erinomaisen hyvää. Viimeksi tuli syötyä tätä herkkua aika monta palaa.

  Palvelu Lupolossa on ollut kahdella käyntikerralla yleisesti ottaen hyvää. Vaikka välillä on ilmassa ollut kiireen tuntua, niin siitä huolimatta palvelu on toiminut. Tarjoilijat ovat olleet ystävällisiä ja asiantuntevia.

  Lupolossa ruoka on edullista. Listan ruuat ovat kaikki alle 20 € ja ruoka on hintaansa nähden laadukasta ja hyvää ja välillä myöskin hauskaa ja kekseliästä. Laaja olutlista on houkutellut maistelemaan erilaisia oluita, mitä ei yleensä tule tehtyä.