Kellarikrouvi

Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Pohjoinen Makasiinikatu 6
00130 Helsinki
Suomi
+358 961285100avoinna nyt

1 arviota kohteelle Kellarikrouvi

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 06. Syys 2011

  Kellarikrouvi on perinteikäs ravintola Kasarmitorin laidalla, kauniissa vanhassa jugend-talossa. Täällä olen joskus muulloinkin käynyt syömässä, mutta tuorein kokemus on tältä vuodelta isommalla porukalla vietetyt kekkerit.

  Kellarikrouvin asiakaspalvelu juhlia järkätessä oli loistavaa. Kaikki hoitui tyylillä ja ystävällisesti ja asiakkaan kannalta joustavasti. Kellarikrouvissa on yli 10 hengen seurueille mahdollisuus saada buffet-pöytä, jonka tarjoilut sai itse valkata laajasta valikoimasta. Varaukset, ruoka, maksut yms. Muut säätämiet hoituivat todella helposti.

  Kellarikrouvi on nimensä mukaisesti kellarimainen ravintola; tunnelmallinen ja viihtyisä. Kynttilät tiiliholvien alla loivat hämyistä tunnelmaa.

  Kellarikrouvin ruoka oli hyvää, yllättävän hyvää buffet-ruuaksi. Valikoima oli laaja ja monipuolinen. Ruokaa oli todella runsaasti ja saimme pitkään ja hartaasti syödä ja nauttia. Pääruokaa ei enää runsaan alkupalapöydän jälkeen meinannut jaksaa, mutta jälkiruualle onneksi löytyy (melkein) aina tilaa. Marmoroitu juustokakku oli oiva päätös illalliselle.

  Kellarikrouvia voi hyvillä mielin suositella. Palvelu oli ystävällistä ja paikka toimiva. Lisäksi maksoimme ruuasta vain noin 30 € / hlö. Hinta oli edullinen ruuan määrään, monipuolisuuteen ja laatuun nähden.
  A la carte-lista on sitten hieman kalliimpi.