Kahvila Regatta Merikannontie 10, 00250 Helsinki, Suomi
Ohjeet tähän kohteeseen sulje
Merikannontie 10
00250 Helsinki
Suomi
+358 400760049

3 arviota kohteelle Kahvila Regatta

 • Hp H.
  • 2
  • 04. Kesä 2012

  Mahtava paikka, ja aina iloiset tytöt palvelemassa!

 • Pauliina ja Mirka
  • 100
  • 4
  • 22. Elo 2011

  Kahvila Regatta sijaitsee Töölössä meren rannalla, soutustadionin vieressä. Kahvila Regatta on aika veikeä ja hupaisa paikka. Kahvilassa ja terassialueella riittää ihmettelemistä varmasti useammaksi kerraksi. Ulkona on nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa. Joka puolella on pieniä veikeitä yksityiskohtia ja kylttejä jos jonkinlaisia. Rannassa on esimerkiksi vene, jossa lukee, että tämä on vene.

  Kahvilan sisätilat ovat pienen pienet, mutta tilaa terassilla on paljon. Tarjolla on ainakin korvapuusteja ja karjalanpiirakoita munavoin kera. Suolaisen nälkään on lisäksi tarjolla leipiä (tumma ja vaalea kinkku/juusto), pasteijoita ja juustocroisantteja sekä piiraita. Tarjoilu vaihtelee kuitenkin päivästä toiseen, sellaisella kotikutoisella meiningillä, että mitä nyt tänään ehdittiin tehdä...

  Kahvin juojille tämä paikka tarjoaa hyviä uutisia. Santsikuppi on ilmainen ja talo tarjoaa jopa 5 snt takaisin jokaisesta lisäkupista. Kahvilassa ei ole sisällä vessaa, mutta pihalle on tänä kesänä sellainen saatu!

  Maistoimme korvapuusteja ja karjalanpiirakoita munavoilla ja molemmat sulivat suuhun! Ihanaa! Palvelu oli erittäin ystävällistä, vaikka henkilökunnalla oli kova kiire.

  Tämä on oikein mainio paikka kaikille; lapsiperheille, koiranulkoiluttajille tai muuten vaan ohikulkijoille. Mainiota, että on olemassa persoonallisia ja omintakeisia paikkoja vielä täällä Helsingissäkin!

  Kannattaa huomioida, että maksuvälineenä käy vain käteinen! Kahvila Regatta on auki vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan, joka on todella poikkeuksellista.

 • norsunen
  • 94
  • 7
  • 01. Elo 2011

  Kesän ehdoton kahvilakohde ja Helsingin punainen tupa!

  Soutustadionin kupeessa aivan rannassa sijaitseva Regatta on jo pitkäaikainen tuttavuus. Pieni punainen mökkikahvila hauskoine yksityiskohtineen piristää muuten ehkä vähän tylsää rantamaisemaa. Piha-alue pikkuruisine pöytineen on reunustettu punaisin aidoin ja pihaa koristavat lisäksi kukkapenkit ja linnunpöntöt. Niin, ja ne aina Regatan pihalla viihtyvät pikkulinnut.

  Tämä paikka on pysynyt vuodesta toiseen vanhana ihanana itsenään. Yhä vain se ykköskohde uunituoreita korvapuusteja ja rentoa merenrantatunnelmaa hakevalle. Sanstikupin noutaessasi saat edelleen ne kuullut 5 senttiä kassalta käteen. Tarjoilijat ovat pirteitä, rentoja ja avuliaita (jopa niin että voit jättää lapsen tai koiran tarjoilijan auttavaan huomaan ja käväistä vessassa tai hakemassa ne viisi senttiä ja uuden kahvikupposen). Taustalla soi Olavi Virta ja muut vanhat suosikit. Piha-alue on laajentunut viime kesästä (kuulemma omatoimisten asiakkaiden pöytiä kantavasta voimasta) ja sille on ilmestynyt nuotio, jolla voi paistaa koko päivän ajan makkaraa (1,80e/kpl).

  Kävijäkunta vaihtelee laidasta laitaan ja aina riittää asiakkaita. Sibeliuspuistossa käyvät turistit löytävät selvästi tiensä tänne, Eduskunta tuntuu olevan sopivan kävelymatkan päässä ja töölöläiset vauvasta vaariin piipahtavat Regattaan kahville. Myös pyöräilijöille passeli välipysäkki! Hintaluokka on edullinen ja tarjonta riittävä (pientäsuolaista -ja makeaa).

  Pihan perältä löytyy siisti ja sekin monenmoisin yksityiskohdin somistettu wc. Ehdotonta plussaa vaipanvaihtotasosta ja aina vain yllättävät tilanteet pelastavista tamponeista/siteistä!

  Illan tullen pihassa kelpaa istua meri-ilmasta nauttien. Ja syksyn myöhemmin viiletessä sisällä pienessä mökissä on tunnelmaa vilttien ja kynttilöiden turvin.

  Regattaan voi poiketa aamusta "auringonlaskuun" - kesäisin puoleenyöhön ja talvella myöhäiseen iltapäivään. Sää - ja asiakasvarauksella.