Hellsinki Rock Shop

Albertinkatu 38, 00180 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Albertinkatu 38
00180 Helsinki
Suomi
+358 9677895

1 arviota kohteelle Hellsinki Rock Shop

 • Miika Mustanaamio
  • 40
  • 14
  • 30. Heinä 2011

  Musta on väri johon tosi mies ja nainen pukeutuu ja releet siihen tarjoaa Hellsinki Rock Shop. Pikkuruinen puoti Albertinkadulla kattaa valikoimissaan järjettömän määrän bändipaitoja ja muuta fanitavaraa. Sisään astuttaessa aurinkolasit pois päästä ja taskulamppu tulille sillä tämä kauppa on pimeä jos joku. Silmien totuttua onnettomaan valaistukseen joka lienee tarkoituksellinen on aika tarkistaa kaupan valikoima.

  Asioiminen kaupassa on tehty todella helpoksi ja vaivattomaksi. Paidat ovat bändeittäin aakkosjärjestyksessä ja vieläpä paidan mallin mukaan järjestetty. Pääasiassa kauppa on keskittynyt nimenomaan t-paitojen myyntiin, mutta myös huppareita, pitkähihaisia, takkeja, laukkuja, hattuja ja hihamerkkejä on tarjolla. Onpa liikkellä tarjolla myös niitti ja panosvöitä sekä lisäksi artistien ja Jone Nikulan suosimat Hellsinki paidat.

  Hinnat ovat kohtuu tasoa, t-paidat 25€, pikähihaiset 30€ ja hupparit 50€. Tuottet voi myös tilata suoraan kotiovelle postin toimittamana jolloin hintoihin lisätään postikulut.

  Kaupan hyvä sijainti ja ystävällinen palvelu ovat ainakin omalla kohdalla tehneet kaupasta vakituisen vaelluskohteen. Suosittelen pyörähtämään kyseisessä kaupassa jos viihtyy oman lempibändin paidassa ja ei sellaista vielä omista.