AD-Autokorjaamo Rouhimo Oy

Linnanherrankuja 7, 00950 Helsinki, Suomi Ohjeet tähän kohteeseen
Linnanherrankuja 7, A
00950 Helsinki
Southern Finland, Suomi
+358 400131792avoinna nyt
Valtuutettu AD-autokorjaamo Helsingissä. AD-Autokorjaamo Rouhimo Oy on valtuutettu AD-Autokorjaamo ja siksi hyvä ja edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamoille. Meillä asi... read more
Viesti kohteesta: AD-Autokorjaamo Rouhimo Oy

2 arviota kohteelle AD-Autokorjaamo Rouhimo Oy

 • Addas A.
  • 1
  • 18. Loka 2012

  Palvelu aivan naurettavaa. Miehet vain hortoilevat sisällä eikä kukaan halua palvella sinua kun astut sisään. Hinnoittelu aivan mielivaltaista, etupuskurin halkeaman korjauksesta halusivat 600e kun viereinen kilpailija antoi saman työn hinnaksi 300e. Rikkoivat radioni korjauksen yhteydessä ja veloittivat vielä sen korjauksesta erikseen. Nyt kuluttajariitalautakunnan kanssa selvitellään syyllistä kun eivät suostu maksamaan. EN SUOSITTELE PAIKKAA KENELLEKÄÄN!

 • Jari T.
  • 1
  • 12. Kesä 2012

  Kehnoin korjaamo ikinä.

  Ensin kehdattiin laskuttaa etupyörän laakerin vaihdosta kaksi ja puolisataa (ei sisällä osaa, pelkät työt), ja kun asian riitautin, niin sain tietää, että hinta tuli taulukosta, ei käytetystä ajasta. Eli laskuttivat maksimin, mitä taulukko antaa myöten.

  Kyseenalaistin tämän, niin omistaja sanoi: "Turpa kii tai mä pistän sut pakettiin."

  Sellainen autohuolto.

  Viekää autonne minne tahansa mutta älkää tuonne. Työ on ihan ok, mutta laskutus mielivaltaista ja palvelu, no, sanotaan vaikka että vaarallista.